tirsdag den 8. oktober 2013

Fætter Mikas kanelsnegle

20 stk

Dej:
1,5 dl mælk
50 g margarine
25 g gær
1/4 tsk salt
1 spsk sukker
ca 5 dl hvedemel

Fyld:
50 g margarine
1/2 dl sukker
1/2 spsk kanel

Smelt margarinen, tag gryden af varmen og tilsæt mælken.
Rør gæren ud i mælken. Rør salt sukker og mel i.
Ælt dejen godt igennem.  Tænd ovnen på 200 º.
Drys lidt mel på bordet og rul dejen ud med kagerullen,  til den måler ca 25x50 cm.

Rør fyldet sammen i en skål. Smør fyldet på dejen med en paletkniv.
Rul dejen sammen på langs, ligesom en roulade. Skær den i 20 skiver.
Læg skiverne på en plade med bagepapir. Stil sneglene til hævning et lunt sted ca. 20 min.
Bag sneglene på midterste ovnrille ca. 15 min.
__________

Fra vores (Peter Plys) notesbog med venners opskrifter. Vi fik bogen da vi blev gift ♡

Ingen kommentarer:

Send en kommentar